Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

ARDE mansarda unui bloc din Faleză Nord. Zeci de locuitori au fost evacuați

Published

on

incendiu bloc

În urmă cu puțină vreme a izbucnit un incendiu violent la acoperișul unui bloc cu 11 etaje situat în Constanța, pe strada Pescarilor, bl. BM17. La fața locului intervin mai multe echipaje ale pompierilor, respectiv Detașamentul Fripis cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, ASII și SMURD B2,  Detașamentul Port cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, ATPVM și SMURD B2, Detașamentul Palas cu  o autospecială de stingere cu apă și spumă, Autoplatforma și SMURD B2, Detașamentul Medgidia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și S42,  Statia Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și Secția Mangalia cu ATPVM.

Mulți dintre locuitori au ieșit singuri din bloc, iar 37 de persoane au fost evacuate de pompieri. Intervențoa este în dinamică.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, s-a făcut operațiunea de căutare/salvare în bloc de câteva ori. ”Nu mai sunt persoane în bloc la acest moment.”, a spus Oana Manoilă, purtător de cuvânt.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, incendiul a fost lichidat.

”Au ars circa 300 de mp pe terasa blocului – era o construcție de vară improvizată de proprietar.”, a precizat Oana Manoilă.

La intervenție au acționat  53 subofițeri și 2 ofițeri cu 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 ATPVM, 2 autospeciale de salvare și intervenție, Autoplatforma, 3 SMURD B2, 2 autospeciale pentru muncă operativă (AMOP) și 2 cisterne RAJA.

incendiu bloc

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions