Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Zece conducători auto au rămas fără permis

Published

on

actiune politie

Polițiștii IPJ Constanța au desfășurat acțiuni, în urma cărora au aplicat mai multe amenzi, în valoare de 19.000 de lei și au ridicat 10 permise de conducere în vederea suspendării.

La data de 20 spre 21 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 9.000 de lei, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză, 4 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere.

La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier Rutier au desfășurat o acțiune pe linie de neacordare de prioritate, încălcarea marcajului longitudinal continuu, opriri și staționări neregulamentare, pe șoseaua Constanței și bulevardul 1 Decembrie 1918.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 4 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere.

La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră, pe raza comunelor Nicolae Bălcescu și Lumina.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions