Conecteaza-te cu noi

Actual

O navă a luat foc în Portul Constanța. Toți membrii echipajului sunt în siguranță

Published

on

arsvom docher port

O nava sub pavilion Panama, ce transportă uree, a luat foc în această seară în jurul orei 18:00.  Aceasta se află în zona de ancoraj nr. 1 a Portului Constanța.

Comandantul navei a declarat că incendiul a avut loc la zona spațiilor de locuit și a fost lichidat în scurt timp. Din cauza fumului dens și a riscului de intoxicare a fost solicitată intervenția navelor ARSVOM pentru  preluarea celor care ar fi putut avea nevoie de asistență medicală. Din fericire toți membrii echipajului sunt în siguranță și nu a fost nevoie să evacuați.

”La ora 19.00 serviciul MRCC din cadrul Autorității Navale Române a comunicat retragerea echipajelor de salvare. În momentul în care nava va acosta în port, ofițerii din cadrul Căpitaniei Portului Constanța vor face investigații pentru a stabili cauza producerii incendiului.”, a precizat conducerea Autorității Navale Române.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions