Connect with us

Actual

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni. Zeci de persoane au fost legitimate

Published

on

Ieri, 9 aprilie, polițiștii constănțeni au desfășurat mai multe acțiuni – au legitimat zeci de persoane, au  verificat vehicule și locații publice și au reținut un permis de conducere.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență și verificarea respectării normelor legale privind transportul de persoane, în comuna Pecineaga și satul Dulcești.

Cu această ocazie, au fost legitimate 12 persoane și verificate 10 vehicule.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Crucea au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră, în comunele Crucea și Ghindărești.

Cu această ocazie, au fost legitimate 23 de persoane și au fost verificate 19 vehicule.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni, în valoare totală de 290 de lei.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru respectarea normelor de convețiuire socială și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.

Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

La data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor de cerșetorie, a furturilor din buzunare, bagaje și autoturisme și prevenirea consumului de droguri sau de alte substanțe interzise.

Cu această ocazie, au fost verificate 4 locații publice și au fost legitimate 14 persoane.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!