Connect with us

Actual

Acțiuni ale polițiștilor rutieri în municipiul Constanța. Vezi ce amenzi au aplicat

Published

on

În cursul zilei de ieri, 12 mai, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au organizat două acțiuni și au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 12 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți ai R.A.R., au efectuat acțiuni pe linia identificării autovehiculelor care prezintă defecțiuni pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 5.000 de lei, și au reținut, în vederea suspendării, 1 permis de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanții administratorului tramei stradale, au efectuat o acțiune pe linia verificării modului de respectare a reglementărilor privind modul de executare a lucrărilor pe drumurile publice.

Advertisement

Astfel, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 12.000 de lei.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement