Connect with us

Actual

Pieton grav rănit într-un accident rutier la intrare în comuna Valu lui Traian

Published

on

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier produs la intrarea în comuna Valu lui Traian, pe sensul de mers dinspre Constanța.

Potrivit medicilor de la SAJ Constanța, bărbatul, inconstient, a fost diagnosticat cu politraumă majoră. Cadrele medicale de la Ambulanță au transmis că bărbatul a fost stabilizat și predat pe Camera de Gardă a UPU Constanța.

foto cu rol ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement