Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

”ACTORUL: CHIP, SUFLET, OM” – expoziție de fotografie semnată de Cătălin Lăzăroiu

Published

on

catalin lazaroiu

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural „ACTORUL: CHIP, SUFLET, OM”expoziție de fotografie, semnată de artistul Cătălin Lăzăroiu.

Expoziția de fotografie își propune să exploreze esența umană a actorului, prin intermediul artei fotografice, capturând expresii și trăiri unice. Vom vedea actorii altfel decât pe scenă, prin imagini neregizate, în ipostaze normale, fără machiaj, fără ”mise-en-scène”.

expozitie lazaroiu

expozitie Lazaroiu

”Vă invităm în această călătorie de suflet vineri, 18 august 2023, la ora 18.00, în spațiul expozițional al Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”,  la vernisajul expoziției, într-o seară dedicată artei, culturii și emoțiilor profunde, dar și pentru a cunoaște artistul care stă în spatele acestor lucrări.”, au precizat reprezentanții Centrului Cultural ”Teodor T. Burada”.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 18 august – 1 septembrie, conform programului de vizitare: luni-vineri, interval orar 10:00-17:00 și sâmbătă-duminică, interval orar 12:00-20:00.

Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor. Fiind o acțiune culturală, dedicată orașului Constanța, accesul se va face gratuit. Vă așteptăm!

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions