Conecteaza-te cu noi

Administratie

Adi de la Vâlcea și Raoul vin la Zilele comunei Tuzla

Published

on

Comuna Tuzla se pregătește de sărbătoare. Pe 6 septembrie, Consiliul Local și Primăria Tuzla organizează evenimentul “Ziua comunei Tuzla”.

Sunt invitați și au acceptat să participe artiști renunți și oameni care fac cinste comunei, printre ei copiii și tinerii înscriși la cursurile Centrului pentru Tineret “Ion Creangă” din localitate.

Din program, aflăm că organizatorii au pregătit un spectacol multietnic, la care vor participa artiștii care fac parte din Ansamblul tătăresc din Topraisar, rușii lipoveni din Mahmudia, ansamblul țigănesc din Medgidia. Tot organizatorii au pregătit momente de dans, muzică ușoară și folclor tradițional, atent pregătit de profesioniștii de la Centrul Cultural din localitate.

Pe scena special pregătită pentru acest eveniment vor urca Adi de la Vâlcea, Anca Țurcașiu și Raoul.

Advertisement

Gospodinele pregătesc deja delicioasele produse tradiționale, iar organizatorii îi așteaptă pe toți cei dornici de distracție să participe.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions