Conecteaza-te cu noi

Actual

Administrația Chițac întreabă: Sunteți mulțumiți de calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate?

Published

on

constanta

Primăria Municipiului Constanța anunță lansarea unui important sondaj de opinie privind calitatea serviciilor publice furnizate de municipalitate.

„Realizat prin intermediul, Departamentului de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța sondajul reprezintă un pas crucial în identificarea nevoilor comunității și în dezvoltarea strategiilor viitoare de îmbunătățire a serviciilor municipale.

Solicitarea realizării acestui sondaj de opinie a fost făcută de către Primăria Municipiului Constanța, în efortul continuu de a asigura o bună administrare a orașului și de a răspunde nevoilor și așteptărilor locuitorilor. Universitatea Ovidius din Constanța, cu expertiza sa academică și experiența în cercetarea științifică, a acceptat cu bucurie să se implice în acest proiect de importanță majoră pentru comunitatea locală.

Sondajul de opinie va fi realizat în perioada 23 iunie – 30 septembrie 2023, prin intermediul unui formular electronic. Locuitorii municipiului Constanța sunt invitați să participe la acest sondaj și să-și exprime opiniile și sugestiile cu privire la calitatea serviciilor publice oferite de Primăria Municipiului Constanța. Accesul la sondaj se poate realiza prin intermediul link-ului https://research.pluscommunication.eu/index.php/914774.

Advertisement

Prin intermediul acestui sondaj, se dorește realizarea unei analize complete a satisfacției și a nevoilor comunității în ceea ce privește serviciile publice locale. Rezultatele obținute vor fi prelucrate de către echipa de cercetători de la Universitatea Ovidius din Constanța și vor fi furnizate Primăriei Municipiului Constanța. Aceste rezultate vor reprezenta un instrument valoros în luarea deciziilor strategice pentru dezvoltarea viitoare a orașului. Sondajul de opinie reprezintă o oportunitate valoroasă pentru ca locuitorii municipiului să-și exprime părerile și sugestiile privind serviciile publice în diferite domenii, cum ar fi infrastructura, mediul înconjurător, transportul, cultura și altele.“, informează Primăria.

Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța: “Colaborarea noastră cu Departamentul de Științe Administrative al Facultății de Drept și Științe Administrative din Universitatea Ovidius din Constanța, în acest proiect de cercetare, reflectă angajamentul nostru comun față de comunitate și de dezvoltarea continuă a orașului nostru. Suntem încrezători că acest sondaj de opinie va contribui semnificativ la îmbunătățirea serviciilor publice oferite locuitorilor municipiului Constanța. Echipa de cercetare de la Universitatea Ovidius din Constanța condusă de domnul Conf.univ.dr. Cristi Iftene, Directorul Departamentului de Științe administrative va analiza cu atenție rezultatele sondajului de opinie, iar datele obținute vor fi utilizate pentru a identifica punctele forte și vulnerabilitățile actuale ale serviciilor publice municipale. Pe baza acestor informații, Primăria Constanța va putea dezvolta și implementa strategii eficiente și adaptate necesităților cetățenilor.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions