Conecteaza-te cu noi

Actual

32 de polițiști debutanți ai IPJ Constanța s-au antrenat în folosirea armamentului

Published

on

trageri

În perioada 12-23 iunie, 32 de agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, încadrați recent, au participat la un modul de pregătire ce a avut ca scop instruirea acestora cu privire la executarea tragerii cu armamentul din dotare.

După ce au parcurs stagiile inițiale de pregătire în domeniul autoapărării și al conducerii autovehiculelor cu regim de circulație prioritară, polițiștii încadrați recent au absolvit acest modul de pregătire, care a cuprins o componentă teoretică și una practică, ce a constat în instruirea tactică și de folosire a armamentului din dotare.

Pregătirea practică a polițiștilor a fost realizată de instructori de tragere din cadrul Serviciului Pregătire Profesională al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

”Pregătirea teoretică a acestora, cu privire la legislația în domeniu, s-a desfășurat online, cu profesori de la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor “Nicolae Golescu” Slatina.

Advertisement

Obiectivul acestui modul de pregătire a fost dezvoltarea capacităților și abilităților de folosire a armamentului, prin organizarea unor ședințe de instruire complexe, în cazul polițiștilor aflați la începutul carierei, pentru ca aceștia să devină profesioniști capabili să răspundă provocărilor din teren.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions