Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

În august se va desfășura Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral

Published

on

aeroport

Anunțat azi, 26 iunie, Black Sea Air Show, evenimentul aviatic al anului pe Litoral, aflat la ediția a II-a, prinde contur, cu surprize pentru spectatori.

În cadrul conferinței de presă organizată de Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța în parteneriat cu Aeroclubul României și Mistral Tours & Events, au fost făcute publice detaliile de organizare a Black Sea Air Show, ediția a -II-a, ce va avea loc pe 5 august 2023, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

În acest spectacol aerian special vor evolua inclusiv piloții de la Șoimii României, Aeroclubul României, Forțele Aeriene Române precum și alți invitați surpriză, care își vor demonstra măiestria și performanțele. Declarațiile de presă au fost oferite de Bogdan Artagea – director general al A.I.M.K.C., Horia Mihail Acatrinei – director economic al A.I.M.K.C., George Rotaru – director general al Aeroclubului României, Corina Martin – Mistral Tours & Events, Comandor Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române și Ancuţa Daniela Belu – primar al comunei Mihail Kogălniceanu.

Bogdan Artagea a precizat: ”Ne bucurăm să anunțăm cea de-a doua ediție a Black Sea Air Show. Este o provocare pentru noi organizarea acestui show aerian, la 4 ani de la prima ediție, într-un timp foarte scurt. Împreună cu partenerii noștri, vrem să aducem în fața publicului și de această dată numere inedite de acrobație aeriană. Spectatorii se vor putea bucura și de o expoziție deosebită de aeronave și echipamente aeroportuare. În cadrul primei ediții a acestui show aerian am înregistrat o participare semnificativă, reunind un public de peste 15.000 de spectatori. Îi așteptăm și în cadrul celei de-a doua ediții, în număr cât mai mare!”

La rândul său, George Rotaru a menționat că Aeroclubul României alături de formația de acrobație Șoimii României se bucură să participe din nou la unul dintre cele mai apreciate spectacole aeriene din țară. ”Suntem nerăbdători să reîntâlnim căldurosul public pentru care am pregătit numeroase surprize, zboruri solo, în formație, cu avioanele de tip EXTRA și nu numai, având pregătite peste 15 aeronave care vor participa la eveniment! Totodată, așteptăm publicul să ne cunoască la standul nostru din cadrul expoziției statice!”, a precizat Rotaru.

aeroport

Și comandorul Nicolae Crețu – Reprezentant Forțele Aeriene Române – și-a exprimat convingerea că va fi organizat un spectacol aerian impresionant. ”Forţele Aeriene Române şi Baza 57 Mihail Kogălniceanu dau curs cu mare interes propunerii venite din partea Ministerului Transportului şi Infrastructurii şi Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanța de a organiza şi realiza împreună cu autorităţile aeroportuare civile şi Aeroclubul României, într-un mod colaborativ, un spectacol aerian impresionant şi memorabil. Avem convingerea că, pe baza experienţelor de colaborare anterioare, pe baza nivelului de pregătire şi antrenament al forţelor şi mijloacelor planificate să participe la activitate, vom reuşi stimularea interesului şi atenţiei publicului larg dar mai ales a tinerei generaţii, către valorile şi tradiţiile Forţelor Aeriene iar acestea vor fi expuse într-un spectacol aerian impresionant şi memorabil. Totodată, extindem oportunitatea oferită de schimbul uriaş de experienţă profesională şi culturală între militari parteneri şi aliaţi dislocaţi în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu către o nouă dimensiune, aceea a strângerii legăturilor fireşti între aviatorii din ariile profesionale şi domeniile de activitate militare şi civile”.

aeroport

La rândul său, Corina Martin, reprezentant Mistral Tours & Events s-a arătat onorată să fie partener în organizarea acestui eveniment.

„Ca Tour-operator de turism și evenimente, suntem onorați să fim desemnați, din nou, partener oficial în deplina organizare a celui mai mare eveniment aviatic de pe Litoral. Constanța și Litoralul românesc, ca destinație, merită un show aerian de excepție, iar noi promitem un spectacol chiar și mai mare decat ceea ce am reușit la prima ediție! În 2019 am oferit emoții și amintiri de neuitat pentru peste 15.000 de spectatori și vizitatori, care, în tot acest timp, ne-au intrebat când vor putea participa la următoarea ediție! Ne aflăm în plină organizare a acestui eveniment și invităm, de pe acum, constănțenii, dobrogenii și turiștii vizitatori ai Litoralului românesc să salveze data în propria agendă, pentru un 5 august de senzație!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions