Connect with us

Administratie

Administrația Chițac REFUZĂ să convoace ședința extraordinară a CLM pentru suspendarea regulamentului de acces în Peninsulă

Published

on

Conducerea USR Constanța a anunțat că secretarul general al municipiului a refuzat să convoace ședința extraordinară referitoare la suspendarea regulamentului de acces în Peninsulă.

„Secretarul general arată o rea voință crasă prin faptul că nu organizează o sedință de Consiliul Local la cererea unei treimi din Consiliul Local. Doamnă secretar Mirabela Viorela Călin nu își cunoaste atribuțiile de secretar general și pune în cârca consilierilor organizarea ședinței de Consiliu Local(rapoarte de specialitate, avize ale comisiilor de specialitate, informații cuprinse în documentele de convocare).

Conform Codului Administrativ, art 243, lit. f și g secretarul general are următoarele atribuții:

  1. f) Asigură procedurile de convocare a Consiliului Local și efectuarea lucrărilor de secretariat, comunicarea ordinii de zi(…)
  2. g) Asigură pregătirea lucrărilor supuse dezbaterilor Consiliului Local și comisiilor de specialitate ale acestora.

Reaua voință a administrației Chițac-Ovanesian se vede din avion. Mâine vom convoca din nouă o ședință extraordinară de îndată pentru joi, 25 noiembrie, ora 11:00.“, notează USR.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta