Actual

Adolescent de 15 ani, mort în accidentul de la Giurgeni

iul. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Un accident grav s-a produs, luni, în apropierea de Giurgeni. Din primele informații, se pare că sunt două victime, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat. Între victime, potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, se află și un adolescent.

“Au ajuns echipajele de la Hârșova. O autospecială cu modul de descarcerare și un EPA SMURD. Au fost începute manevrele de resuscitare”, au informat medicii de la SAJ Constanța.

Câteva minute mai târziu, pentru adolescentul de 15 ani nu s-a mai putut face nimic, medicii de la ambulanță fiind obligați să declare decesul.

A doua victimă este, potrivit medicilor de la SAJ Constanța, un bărbat cu traumatism cranio cerebral, constient.

Din primele date, un utoturism marca Matiz, înmatriculat în județul Bacău se deplasa dinspre Giurgeni către Harsova, acesta fiind condus de un bărbat, de 84 de ani, care a pierdut controlul autovehiculului către stanga și a pătruns intr-o parcare, unde a acroșat un minor de 16 ani, care se afla cu tatal său lângă un alt autovehicul oprit.

Sunt efectuate cercetări la fața locului cu privire la stabilirea împrejurărilor concrete în care s a produs accidentul.

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!