Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Adolescent din Constanța, reținut pentru tâlhărie calificată

Published

on

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Constanța, a fost reținut sub comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta, împreună cu un amic de 13 ani au deposedat de un telefon mobil, prin violență, un minor.

Potriovit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat 2 minori, de 16 ani, respectiv 13 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

”La data de 2 martie a.c., în jurul orei 19.10, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, aceștia ar fi deposedat-o, prin violență, de un telefon mobil, pe persoana vătămată, un  minor de 14 ani.

Minorul de 16 ani  fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județan Constanța.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions