Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbatul care a adresat injurii polițiștilor de la trupele speciale, ARESTAT

Published

on

politia constanta

Bărbatul care, în seara de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30 a adresat injurii polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Constanța a fost arestat astăzi de magistrații constănțeni pentru 30 de zile.

Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile, față de un bărbat, de 32 de ani, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ieri, 10 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, privind un bărbat, de 32 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, în seara de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, bărbatul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență, de natură să creeze o stare de temere și tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică, persoanelor vătămate, respectiv 4 polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Advertisement

La data de 10 martie a.c., în baza mandatului de aducere emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța și pus în aplicare de polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, bărbatul a fost condus  la sediul unității de Parchet, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

”La aceeași dată, în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj și a infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Totodată, polițiștii au identificat și sancționat contravențional, în baza Legii 61/199, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, o persoană de sex feminin, de 34 de ani.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions