Conecteaza-te cu noi

Actual

Tânăr arestat pentru trafic de droguri

Published

on

droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui un bărbat, de 19 ani, într-un dosar având ca obiect infracțiunile de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Asftel, acesta a fost prins, în flagrant delict, în municipiul București, de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, la scurt timp după ce ar fi vândut unei persoane 18 comprimate ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive.

De asemenea, asupra sa au fost descoperite și ridicate 10 comprimate de ecstasy, 2.500 de lei și un telefon mobil.

Totodată, polițiștii au efectuat 2 percheziții la locuințele bărbatului, din municipiul Bacău, județul Bacău.

Advertisement

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 9 martie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de ieri, 10 martie, a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău – Serviciul Antidrog

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions