Conecteaza-te cu noi

Actual

Afaceri ilegale cu lemne de foc. Tânăr reținut pentru că a înșelat un octogenar din Hârșova

Published

on

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore pentru că a înșelat un bătrân din localitatea Hârșova.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au reținut un cetățean român, în vârstă de 25 de ani, care a înșelat un bătrân cu 6 metri steri de lemne.

Concret, ieri, 6 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Cernavodă au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din localitatea Hârșova, cu privire la faptul că a plătit unui tânăr o sumă de bani în schimbul cantității de 15 metri steri de lemne, însă a primit doar 9.

În baza sesizării, polițiștii de frontieră împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Hârșova au efectuat verificări, constatând faptul că întreaga cantitate de material lemnos primită de partea vătămată, este de aproximativ 9 metri steri. Din aceasta cantitate, vânzătorul nu deține documentele legale pentru 5,58 metri steri, material lemnos lăsat în custodie Ocolului Silvic Hârșova.

”În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar persoana în cauză, cetățean român în vârstă de 25 de ani din Hârșova, întrucât a profitat de vârsta înaintată a victimei, a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, și introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Coastă.

A fost ridicată suma de 7.000 lei de la vânzător, urmând a fi restituită părții vătămate. Totodată a fost aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions