Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

PTF Vama Veche. Zeci de cartușe pentru pistol cu gaze, descoperite asupra unui cetățean bulgar

Published

on

46 de cartușe pentru pistol cu gaze calibrul 9mm au fost descoperite asupra unui cetățean bulgar în P.T.F. Vama Veche.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit într-un autoturism condus de către un cetățean bulgar, pe sensul de intrare în România, 46 cartușe pentru pistol cu gaze calibrul 9mm.

Descoperirea a fost făcută în data de 7 octombrie, în jurul orei 00.30. Polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism condus de către un cetățean bulgar în vârstă de 28 de ani.

Astfel, în torpedoul autoturismului a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, o cutie cu 46 cartușe pentru pistol cu gaze calibrul 9mm.

Advertisement
palaz

”În cauză, polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și contrabandă calificată, iar cartușele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Gărzii de Coastă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions