Connect with us

Actual

Afgan ascuns pe roata de rezervă a unui autocamion

Published

on

Ieri seară, poliţiştii de frontieră constănțeni au depistat un cetăţean afgan care intenționa să intre ilegal în România, ascuns sub remorca unui autocamion încarcat cu calorifere. În jurul orei 19.30, la P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare din ţară,  un cetăţean din Republica Moldova, care conducea un autocamion marca Mercedes cu semiremorcă, încărcat cu calorifere. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit un barbat ascuns sub platforma remorcii autocamiomului, pe roata de rezervă. În cadrul primelor cercetări, șoferul camionului a declarat că nu avea cunoștință despre prezența persoanei descoperite de către polițiștii de frontieră, iar bărbatul ascuns a declarat că este cetăţeanul afgan Almas Z. și că nu deține documente de identitate.

În baza acordului româno – bulgar, bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră din Republica Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!