Conecteaza-te cu noi

Administratie

Alarmele vor răsuna în 1 martie în tot județul. Populația este îndemnată să nu intre în panică

Published

on

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Constanța anunță că, mâine, 1 martie 2023, va avea loc exercițiul de alarmare publică „Miercurea Alarmelor“. Astfel, sirenele vor suna în județul Constanța în intervalul orar 10:00 – 11:00 și, pe această cale, ISU face un apel către populație să nu intre în panică, subliniind că va fi vorba doar despre un exercițiu. Sirenele vor fi verificate și prin transmiterea către populație a unor mesaje vocale privind evenimentul desfășurat și măsurile de protecție ce se impun în astfel de situații.

„Exercițiul „Miercurea Alarmelor“ se înscrie în calendarul activităților desfășurate la nivel național și ocazionate de sărbătorirea, în 28 februarie, Zilei Protecției Civile. Această zi importantă ne oferă un nou prilej pentru a conștientiza că, în fața unei situații de urgență, trebuie să reacționăm calm, cu responsabilitate, să știm cum să ne protejăm și, în același timp, să îi ajutăm pe cei aflați în pericol.“, spun cei de la ISU.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions