Politica

ALDE a decis retragerea sprijinului premierului Sorin Grindeanu

iun. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

ALDE a decis, în şedinţa de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat pentru News.ro surse din partid.

Conform surselor citate, în cazul în care Grindeanu refuză să plece din fruntea Guvernului, miniştrii ALDE sunt dispuşi să demisioneze.

În acelaşi timp, în vederea formării noului Cabinet, ALDE vrea păstrarea actualei structuri a Guvernului, numărul miniştrilor ALDE şi este împotriva cooptării altor partide în Guvern, au declarat aceleaşi surse.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!