Politica

Sorin Grindeanu: Nimeni nu e lipit de scaun!

iun. 14, 2017 Mihaela Tîrpan

Premierul Sorin Grindeanu se pare ca a revenit la sentimente mai bune faţă de şeful PSD, Liviu Dragnea. Încă titular la Palatul Victoria, Grindeanu a reevaluat situaţia şi ar fi spus, conform surselor politice, că ar putea demisiona.

“Nimeni nu este lipit de scaun. Demisionez dacă Comitetul Executiv Naţional îmi cere demisia. Ţara are nevoie de stabilitate”, ar fi spus Grindeanu.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!