Conecteaza-te cu noi

Politica

ALDE Constanța se apucă de pregătirea candidaților pentru Primărie și șefia Consiliului Județean

Published

on

Voci din ALDE susțin că Tucan și-ar dori șefia organizației de la Constanța, însă acesta nu confirmă zvonurile! Vrea ca președintele ALDE Constanța să fie și viitorul candidat al filialei pentru președinția CJ Constanța sau la cea de primar al municipiului Constanța.

Liderii ALDE Constanța se pregătesc de alegerile interne pentru noile birouri locale, după cum declară Jean Paul Tucan, membru în cadrul Biroului Permanent Național, pentru “Ordinea.ro”. Totodată, Tucan ne-a declarat și că nu a luat în calcul o eventuală candidatură pentru președinția Organizației Județene a ALDE Constanța, deși ne spune că unii discută despre această posibilitate. “Ținta mea a fost Biroul Național, acolo unde am fost ales membru pentru mandatul pe care l-a primit, prin vot, domnul Tăriceanu. Trebuie să vă spun un lucru: cel care va fi ales președinte al ALDE Constanța va trebui să își asume și candidatură pentru Primăria Constanța sau Consiliul Județean Constanța. Opțiunea mea este ca el să fie candidat și voi propune asta colegilor mei când ne vom relua activitatea. Momentan, am decis să ne luăm câteva zile de inactivitate politică pentru a reveni cu pregătirile pentru alegeri. Este adevărat, aș putea fi eu candidatul, unul dintre ei, dar nu îmi voi depune candidatura. Misiunea mea a fost să susțin un Birou Național restrains, cu 33 de membri, iar calendarul alegerilor îl vom stabili în prima ședință a Biroului Național”, a declarant Jean Tucan pentru ziarul nostru.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions