Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Alegeri la UMC Constanța. După retragerea lui Panait, în cursa pentru funcția de rector au rămas trei candidați

Published

on

Astăzi, 7 februarie, au loc alegeri la Universitatea Maritimă din Constanța. Astăzi este primul scrutin al alegerii viitorului rector pentru un mandat de 5 ani. Inițial s-au înscris în competiție patru cadre didactice, respectiv conf. univ. dr. ing. Ion Osmocea, conf. univ. dr. ing.  Gabriel Mărgărit Raicu, prof. univ. dr. ing. Costel Stanca și prof. univ. dr. ing. Cornel Panait.

Cel din urmă a decis să se retragă, așa că doar primii trei candidați concurează pentru funcția de rector.

Alegerile au loc la sala 709 (etaj VII), în intervalul orar 8.00 – 16.00. Mâine are loc turul II al alegerilor, iar în data de 9 februarie se vor valida rezultatele. Tot în data de 9 februarie, acestea vor fi transmise la Ministerul educației. În termen de 30 de zile se va confirma rectorul de către Ministerul educației.

Potrivit listei electorale, vor vota 110 persoane, respectiv cadre didactice și 17 de studenți.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions