Conecteaza-te cu noi

Politica

Alegeri parțiale în comuna Nicolae Bălcescu: peste 50% este prezența la vot până la ora 17.00

Published

on

Astăzi, cetățenii cu drept de vot din comuna Nicolae Bălcescu își aleg primarul. Prezența la vot este una impresionantă, locuitorii dovedind un interes major pentru scrutinul parțial organizat în comună. Astfel, până la ora 12.00 se prezentaseră la vot peste 36% dintre cetățenii cu drept de vot, iar la ora 17.00, peste 50% dintre aceștia își exercitaseră deja dreptul constituțional.

Nu s-au înregistrat incidente la nicio secție de votare amenajată în localitate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions