Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Aleșii județeni, în ședință ordinară. CJC pune la bătaie 500 de mii de lei nerambursabili pentru programe de tineret

Published

on

consiliul judetean constanta

Consilierii județeni s-au reunit astăzi, 24 aprilie 2024, în şedinţă ordinară, pentru a dezbate şi vota un număr de 18 proiecte de hotărâre înscrise pe ordinea de zi. Dintre acestea, proiectul numărul 79/15.04.2024 privind retragerea Unitatii Administrativ Teritoriale Județul Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța și proiectul numărul 94/19.04.2024 privind declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al societății Drumuri Județene Constanța S.A., nu au primit votul favorabil al aleșilor locali, pentru a fi adoptate.

Aprobarea Regulamentului privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului județului Constanța pentru activități de tineret de interes local, conform Legii nr. 350/2006, a făcut obiectul primului proiect înscris pe ordinea de zi. Anul acesta, fondul destinat programelor pentru tineret este în cuantum de 500.000 lei, iar pentru valorificarea acestuia se va organiza un concurs local de proiecte în baza Regulamentului aprobat astăzi, ce are ca scop stabilirea procedurii pentru atribuirea contractelor de finanțare.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions