Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Primăria Bărăganu, AMENDATĂ cu 50.000 de lei de Garda de Mediu

Published

on

deseuri baraganu

Primăria comunei Bărăganu a fost amendată de Garda de Mediu cu 50.000 de lei pentru că nu a igienizat trei zone unde erau depozitări ilegale de deșeuri.

„În cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanța pe raza administrativ teritorială a comunei Baraganu, a fost aplicată amenda de 50.000 lei pentru neluarea de către UAT Baraganu a măsurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localităților componente.
La controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitări ilegale de deșeuri: o zonă în localitatea Baraganu, ieșirea spre satul Potârnichea și două amplasamente în satul Lanurile.
Primăria avea obligația să salubrizeze terenurile în cauza, conform măsurilor stabilite anterior și să ia totodată măsuri de prevenire a depozitarilor de deșeuri în locuri neautorizate. Echipa de comisari a constatat că nu s-a realizat curățarea terenurilor, fiind identificate deșeuri menajere recente în amestec cu deșeuri inerte și reciclabile.“, informează Garda de Mediu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions