Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Alexandru Rafila întoarce spatele constănțenilor. A refuzat să răspundă la două solicitări de audiență din partea lui Stelian Ion și Remus Negoi

Published

on

negoi stelian ion

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, spune că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila le-a întors spatele constănțenilor și a refuzat să răspundă la o solicitare de a acorda o audiență pentru a discuta despre serviciul de ambulanță din Constanța și despre pierderea banilor europeni pentru construirea spitalului Mama și copilul.

„Am primit răspuns de la cabinetul ministrului Rafila, căruia i-am solicitat o audiență pentru a discuta despre serviciul de ambulanță din Constanța și despre pierderea banilor europeni pentru construirea spitalului Mama și copilul. Rafila a refuzat audiența, sub pretextul că temele ar fi fost discutate cu ocazia moțiunii simple pe care am depus-o împotriva modului lui de a conduce sistemul de sănătate. Nu mie mi-a întors spatele acest politruc odios, le-a întors spatele constănțenilor. Imaginați-vă că nu voiam să merg în această audiență pentru că mi-ar fi drag de Rafila sau pentru că nu am altceva mai bun de făcut. Mergeam să îi transmit mesajul sutelor de mii de constănțeni de care și-a bătut joc prin tăierea finanțării construirii spitalului din banii din PNRR. Atât interes are ministrul Rafila pentru a afla ce nu funcționează bine în sistemul sanitar! Atâta preocupare are pentru sănătatea oamenilor! Nu dă doi bani nici pe una, nici pe alta. Cei din Constanța care ați votat PSD notați bine episodul ăsta și reflectați puțin dacă asta merită constănțenii!“, a declarat Stelian Ion.

De asemenea, Alexandru Rafila a refuzat și solicitarea senatorului de Constanța, Remus Negoi discuta despre Spitalul de Pediatrie din Constanța, tăiat de la finanțare prin PNRR.

„Rafila a refuzat audiența pe care am solicitat-o la Ministerul Sănătății pentru a discuta despre Spitalul de Pediatrie din Constanța, tăiat de la finanțare prin PNRR. Este un afront adus constănțenilor, care au nevoie de o astfel de unitate sanitară, având în vedere faptul că, pe lângă locuitorii județului, la Constanța ajung şi pacienți din județele învecinate, dar și turiștii care au nevoie de îngrijiri medicale în perioada sezonului estival. E o crimă împotriva sănătății! Această situație nu-l preocupă pe ministrul Rafila, care nici măcar nu s-a obosit să discute subiectul,  sub pretextul că problema a fost dezbătută în Parlament în cadrul moțiunii de cenzură depuse de USR. Același răspuns arogant și nesimțit l-a dat Rafila și colegilor mei, Stelian Ion și Petre Enciu. Așa se întâmplă când în fruntea Ministerului Sănătății este un politruc leneș şi incompetent, care nu dă doi bani pe sănătatea românilor.“, a spus Negoi.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions