Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Ambarcațiune cu 6 adulți și 2 copii la bord, condusă de o femeie drogată, s-a răsturnat în Dunăre

Published

on

O ambarcațiune de agrement în care se aflau 6 adulți și 2 copii s-a răsturnat în Dunăre, în zona cunoscută sub denumirea Cotul Pisicii, din Galați. Polițiștii au deschis dosar penal, pentru că cea care conducea barca ar fi consumat droguri, informează Mediafax.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați – Biroul Transporturi Navale Galați au fost sesizați miercuri seara prin intermediul unui apel la 112 că o barcă s-a răsturnat pe fluviul Dunărea, iar persoanele care se aflau în această ambarcațiune se află în apă.

Anchetatorii s-au deplasat la locul indicat, respectiv mila marină MM 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii și au stabilit faptul că o ambarcațiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galați, în care se aflau 6 adulți și 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greșite.

Toate persoanele purtau veste de salvare și au reușit să ajungă pe malul tulcean.

Advertisement
palaz

Femeia deține permis de conducere ambarcațiune clasa D și a fost testată cu privire la consumul de alcool sau substanțe psihoactive.

IMPORTANT! În urma testării pentru consum de alcool, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanța Benzodiazepan, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Județean Clinic de Urgență Galați Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanțe psihoactive, faptă prevăzută și pedepsită de art. 5 alin. 1 din Legea 191/2003, privind infracțiunile la regimul transportului naval, precum și pentru vătămare corporală din culpă.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions