Connect with us

Actual

Ambulatoriul din Eforie Sud intră în proces de reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente pentru hidroterapie

Publicat

la

La propunerea Consiliului Județean Constanța, Ambulatoriul din stațiunea Eforie Sud va intra în plin proces de reabilitare. La sfârșitul săptămânii trecute au fost atribuite contractele pentru proiectul “Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Eforie Sud”, existând informații publice pe SEAP pentru anunțul de atribuire nr. 185767/13.01.2018. Potrivit documentului, utoritarea județeană a anunțat intenția de a reabilitare, modernizare și dotare a unității medicale din Eforie Sud prin anunțul nr. 177894 din 08.08.2017.

Revenind la contractul semnat zilele trecute, documentul vizează achiziția de „Masini, Utilaje, si Instalatii pentru ocrotirea sanatatii” și “Echipamente pentru Hidroterapie”, toate aferente proiectului „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Eforie Sud”. Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilor furnizare, cumpărare, locul principal de livrare: Judetul Constanta, Ambulatoriul Eforie Sud,str. Republicii nr. 7, potrivit contractului.

Descrierea succinta a contractului sau a achizitiei/achizitiilor: Atribuirea pe 3 Loturi (trei contracte) pentru furnizare, instalare, punere în functiune aparatura si echipamente medicale, instruirea personalului beneficiarului final si asigurarea service-ului în perioada de garantie a echipamentelor medicale, repunerea in parametrii functionali in caz de defectiune pe perioada de garantie acordata produsului, pentru „Masini, Utilaje, si Instalatii pentru ocrotirea sanatatii” aferente proiectului „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Eforie Sud”, cod SMIS 38329, conform cerintelor descrise in Caietul de sarcini si in Fisele tehnice, parte integranta a caietului de sarcini, atasate acestuia si publicate in SEAP. Pretul produselor include si aceste servicii. – LOT 1 – APARATURA MEDICALA PENTRU FIZIOTERAPIE, – LOT 2 – ECHIPAMENTE PENTRU HIDROTERAPIE, – LOT 3 – ECHIPAMENTE NECESARE SALILOR DE RECUPERARE.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice, valoarea totala finala a contractului este de 1.334.640 lei fără TVA, iar tipul procedurii folosite în vederea atribuirii a fost licitația deschisă, prin prețul cel mai scăzut. Au fost primite două oferte, iar data atribuirii a fost 21.12.2017, pentru licitația deschisă organizată fiind primite două oferte.

Pe loturi, a fost semnat un prim contract (nr. 35976/21.12.2017) pentru “Masini utilaje si instalatii pentru ocrotirea sanatatii-Lot 1 Aparatura medicala pentru fizioterapie” cu SC Logaritm SRL din București. Valoarea totală finală a acestui contract este de 1.025.680.00 fără TVA.

“Contractul poate fi subcontractat în proportție de 5%, în următoarele condiții: Procentul reprezinta partea din contract pe care ofertantul o subcontracteaza pentru livrare (transport), instalare, punere in functiune, instruirea personalului, mentenanta si service-ul in perioada de garantie a echipamentelor medicale”, se arată în documentul postat, zilele trecute, pe SEAP.

Un alt doilea contract – 35016/12.12.2017 – a fost semnat pentru “Masini, utilaje si Instalatii pentru ocrotirea sanatatii-Lot 2 Echipamente pentru Hidroterapie”. Și pentru acest lot au fost primite tot două oferte, iar firma desemnată câștigătoare a fost SC BTL România Aparatură Medicală SRL din București.

Valoarea totală finală a acestui contract este de 165.700.00  fără TVA. De data aceasta, contractul NU poate fi subcontractat.

“ATENTIE! Durata contractului include: termenul de furnizare + termen receptie cantitativa + termen de receptie calitativa + termen plati facturi. Sursa de finantare a prezentului contract este stabilita din surse proprii ale Consiliului Judetean Constanta, pentru continuarea Proiectului „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Eforie Sud”, cod SMIS 38329. CLAUZA SUSPENSIVA: Ordinul de începere va fi emis si contractul va putea fi executat numai daca finantatorul Proiectului „Reabilitarea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Eforie Sud” – Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene nu va decide restituirea de catre Judetul Constanta a sumelor primite prin Contractul de finantare nr. 4148/05.05.2014, se mai precizează în documentul postat pe SEAP”, se mai arată în anunțul postat pe SEAP.

Promisiuni vechi

Promisiunile pentru reabilitare și dotarea unității medicale din Eforie Sud există de ani buni. Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, anunța încă din anul 2013 că Ambulatoriul din Eforie Sud va intra în plin lucrări capitale. Tot atunci, Constantinescu susținea că banii provin de la Uniunea Europeană, iar lucrările vor ajunge să coste peste două milioane de euro. Spitalul de Ortopedie, Traumatologie și Recuperare Medicală Eforie Sud a fost preluat în administrare de CJC în 2010, iar Nicușor Constantinescu a declarat la vremea respectivă că administrația județeană a salvat unitatea medicală de la faliment având datorii uriașe.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Tânăr din Constanța, prins la volan sub influența cocainei

Publicat

la data de

Scris de

Un tânăr din Constanța s-a ales cu dosar după ce a fost prins la volan sub influența drogurilor.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug-Test, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină și cannabis.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Tânăr, arestat după ce a furat din casa unei femei din satul Fântâna Mare

Publicat

la data de

Scris de

Un tânăr a furat din casa unei femei, iar apoi a amenințat-o cu acte de violență. Fapta s-a produs în satul Fântâna Mare din comuna Independența.

Urmare a cercetărilor în dosarul penal, care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit că, la data 21 septembrie a.c., acesta ar fi sustras 400 de lei din locuința unei femei, de 75 de ani, prin amenințarea victimei cu acte de violență pentru a-și asigura scăparea. Fapta a fost comisă în satul Fântâna Mare din comuna Independența.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: Satul Fântâna Mare

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța face angajări

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 23 septembrie, pe pagina oficială a Poliției Române au fost postate mai multe anunțuri de încadrare din sursă externă.

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța scoate la concurs trei posturi, respectiv:

  • Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor – funcția de ofițer specialist I, prevăzută la poziția 10 în statul de organizare al unității; Pentru acest post sunt necesare următoarele studii:
    • Studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă într-unul din următoarele profiluri / domenii de licență / specializări: chimie, inginerie chimică, ingineria protecția mediului, farmacie;

    sau

    • Studii superioare de licență – ciclul I de studii universitare (sistemul Bologna) absolvite cu diplomă de licență într-unul din următoarele profiluri / domenii de licență / specializări: chimie, inginerie chimică, ingineria mediului, farmacie.
  • Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice – funcția de ofițer specialist II, prevăzută la poziția 53 în statul de organizare al unității;
  • Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice – funcția de ofițer specialist I, prevăzută la poziția 60 în statul de organizare al unității. Pentru aceste posturi, participanții la concurs trebuie să îndeplinăească următoarele condiții: – Studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în profilul / domeniul / specializarea: electronic; informatică; matematică – informatică; informatică industrială; știința/ingineria sistemelor și calculatoarelor; cibernetică, statistică și informatică economică;

sau

  • Studii universitare de licență – ciclul I de studii universitare (sistemul Bologna) în domeniul de licență / specializarea: inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale; calculatoare și tehnologia informației; informatică industrială; ingineria sistemelor; cibernetică, statistică și informatică economică, informatică.

Înscrierea se realizează, în perioada 23.09-05.10.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, pe data de 05.10.2021 doar până la orele 16:00), online la adresa de e-mail aom@politiaromana.ro

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 05.10.2021, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Proba scrisă a concursului va avea loc pe data de 6 noiembrie a.c.

La adresa de mai jos găsiți toate informațiile referitoare la desfășurarea acestui concurs.

https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-pentru-ocuparea-unui-numar-de-11-posturi-vacante-de-ofiter-de-politie-specialitatea-combaterii-criminalitatii-organizate-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa-a-persoanelor-cu-studii-corespunzatoare-cerintelor-postului-si-care-indeplinesc-conditiile-legale

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: