Connect with us

Actual

(VIDEO) Auchan Constanța vinde file de cod făcut din… apă.

Published

on

Inspectorii OPC Constanța au descoperit, în urma unui control efectuat în supermarketul Auchan VIVO din municipiul Constanța file de cod făcut din… apă. Practica a fost stopată de echipa coordonată de inspectorul șef Horia Constantinescu, vineri, 12 ianuarie 2018.

“In urma expertizarii s-a dispus sanctionarea agentului comercial cu suma de 15000 ron. Totodata s-a dispus oprirea de la comercializare a intregii cantitati. S-a solicitat regionalei emiterea unei dispozitii de interzicere a practicii comerciale inselatoare”, trasnmite Horia Constantinescu.

De altfel, Constantinescu susține că reprezentanții Auchan Constanța se află, în momentul publicării articolului, la sediul Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor. În cele două magazine Auchan din municipiul se procedează la eliminarea peștelui cu probleme.

Potrivit șefului CJPC Constanța, de la Auchan VIVO Constanța au fost retrase de la comercializare 62 de kg de file de cod.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!