Conecteaza-te cu noi

Actual

Amendă de 100.000 de lei pentru societatea care realizează lucrări de demolare în zona de sub podul IPMC

Published

on

lucrari palas

Conducerea Gărzii de Mediu Constanța anunță că a aplicat noi sancțiuni societăților care efectuează lucrări în oraș. Este vorba de  o societate care efectuează lucrări de desființare/demolare, iar pe acest loc ar urma să fie ridicare un magazin.

„Societatea care realizează lucrări de desființare/demolare în zona de sub podul IPMC, bd. I.C. Brătianu a făcut obiectul mai multor verificări a comisarilor Gărzii de Mediu Constanța. La sfârșitul lunii mai a fost aplicata sancțiune contravenționala în valoare de 15 000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 104/2011 privind calitatea aerului înconjurător si s-au stabilit măsuri pentru conformare cu prevederile legale în domeniul protecției mediului. Problemele din zona au rămas în atenția Garzii dr Mediu Constanta, iar în data de 14.07.2023 s-a aplicat sancțiune contravențională in valoare de 100.000 lei pentru nerealizarea masurilor stabilite la controlul anterior.“, informează Garda de Mediu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions