Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat din județul Tulcea, prins la braconaj piscicol pe lacul Babadag

Published

on

peste

Un bărbat a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce desfășura activități de braconaj piscicol pe lacul Babadag.

Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un bărbat care pescuia cu ajutorul unei ambarcațiuni pneumatice în amenajarea piscicolă – Lac Babadag, fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil și mono-filament.

Potrivit Biroului de presă al Gărzii de Coastă, în ziua de 13 iulie, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat pe lacul Babadag o persoană care desfășura activități de pescuit dintr-o ambarcațiune.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca acesta pescuia fără drept, folosind unelte confecționate din fir textil și mono-filament, având o captură de 45 kilograme de pește.

”Plasele în lungime totala de 370 metri și barca folosită au fost ridicate în vederea confiscării, cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.”, a precizat Andrei Ene, purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions