Conecteaza-te cu noi

Administratie

AMENDĂ pentru societatea care demolează stadionul „Gheorghe Hagi”. Vezi de ce!

Published

on

demolare stadion gheorghe h

Societatea care se ocupă de demolarea stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța a fost amendată cu suma de 15.000 de lei de Garda de Mediu, pentru neluarea măsurilor de prevenire și limitare a emisiilor de praf în atmosferă.

„Societatea care demoleaza stadionul din Constanta, str. Primaverii,  a fost amendata astazi cu 15.000 lei pentru neluarea masurilor de prevenire si limitare a emisiilor de praf in atmosfera. S-a constatat ca nu se utilizeaza tunurile de apa, nu exista plase de protectie si nu sunt implementate proceduri de lucru pentru diminuarea poluantilor in atmosfera si prevenirea dispersiei acestora in zona rezidentiala. Pe langa sanctiunea aplicata, au fost stabilite masuri de remediere a neconformitatilor.“, informează Garda de Mediu.

Amintim că, Primăria Constanța a organizat o ceremonie cu fast la începerea lucrărilor de demolare, moment în care au fost folosite inclusiv tunuri cu apă. Acum, potrivit informațiilor furnizate de Garda de Mediu, tunurile au dispărut, ceea ce demonstrează că aceleau au fost folosite doar pentru imagine, iar administrația Chițac să dea bine la public.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions