Actual

Amendat pentru că avea un câine agresiv, abandonat în parc

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

Nu există zi în care străzile şi parcurile constănţene să nu fie pline de oameni care îşi plimbă animalele de companie. Fireşte, cei mai mulţi duc în lesă câte un câine, mai mare sau mai mic, iar în ultimele zile, datorită vremii frumoase care s-a instalat, plimbările sunt mai lungi. Oamenii s-au obişnuit să fie civilizaţi şi atenţi cu cei din jurul lor, pentru a nu-i deranja.

Cei mai mulţi au şi punguliţe din plastic la ei, pentru a aduna mizeriile lăsate în urma lor de către căţei. Cu toate acestea, sunt şi proprietari de animale care uită de cei din jur, iar asta îi poate costa mulţi bani. Polițiștii locali acționează atât din oficiu cât si la solicitarea cetățenilor  pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cursul zilei de ieri, 15.03.2018, a fost identificat proprietarul unui câine de talie mare, care abandonase animalul în zona Lacului Tabăcărie-Țara Piticilor. Rămas singur,  câinele a manifestat un comportament agresiv fără a fi provocat. Trecătorii s-au speriat, iar poliţiştii locali au luat măsuri.

Deținătorul legal al patrupedului a fost sancționat cu suma de 1500 lei. (Foto: Arhivă)

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!