Connect with us

Actual

Ample acțiuni desfășurate de polițiștii din județul Constanța. Vezi ce sancțiuni au aplicat

Published

on

În cursul zilei de ieri, 23 noiembrie, polițiștii din județul Constanța au desfășurat mai mai multe acțiuni pentru verificarea respectării normelor impuse de Legea 55/2020. Au fost filtre de poliție în Mangalia, Vama Veche – 2 Mai, Medgidia dar și în stațiunea Mamaia.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, precum și ai Secției 3 Rurală Mangalia și Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate 130 de persoane și au fost verificați 7 operatori economici. În urma acțiunilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei, dintre care 8 la Legea 55/2020.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate 40 de persoane și au fost verificați 15 operatori economici, totodată fiind controlate 26 de autovehicule.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.000 de lei.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii stațiunii Mamaia au desfășurat activități pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică, respectiv pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020. Astfel, au fost legitimate peste 20 de persoane și au fost controlate mai multe autovehicule. În urma acțiunilor, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.540 de lei, dintre care 5 la Legea 55/2020.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!