Connect with us

Actual

Palet de lemne, căzut peste un muncitor în Portul Constanța

Published

on

În cursul acestei zile, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în Portul Constanța, în incinta companiei SOCEP.

Din primele informații, se știe că un palet de lemne, de aproximativ o tonă, a căzut peste un muncitor.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de intervenție.

Muncitorul a  fost scos de sub palet până să ajungă echipajele de interventie.

”Au fost alocate 1 ASAS, 1 SMURD B, 1 descarcerare, 1 SAJ C.”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Potrivit medicului Claudia Tatarici, din cadrul Serviciului de Ambulanță, persoana este în stop cardiorespirator și se efectuează manevre de resuscitare.

Update: În urmă cu puțină vreme, persoana peste care au căzut lemnele – un bărbat, în vârstă de 63 de ani – a fost declarată decedată.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!