Connect with us

Actual

Copilă de 4 ani din județul Tulcea, mușcată de câinele vecinilor

Published

on

În cursul zilei de ieri, într-un sat din județul Tulcea, o copilă de numai 4 ani a fost mușcată de câinele unui vecin. Micuța a ajuns la spitalul din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Măcin-Postul de Poliție Peceneaga, au fost sesizați cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 24 noiembrie 2021, o minoră în vârstă de 4 ani, din localitatea Peceneaga, județul Tulcea, a fost mușcată de un câine, în timp ce se afla pe strada Castelului, din localitate.

În urma incidentului, minora a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Vătămare corporală din culpă.

De asemenea, proprietarul patrupedului din categoria câinilor agresivi, a fost sancționat contravențional conform Legii nr.61/1991-R.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări..

Reamintim că, în data de 4 noiembrie a.c., un copil de numai 3 ani, din municipiul Mangalia, a fost omorât de câinele familiei sale. Câinele, din rasa presa canario, era înregistrat și ținut într-un țarc, în curtea familiei. Copilul s-a strecurat pe lângă bunica sa, care intrase în țarc pentru a hrăni animalul, moment în care câinele l-a apucat pe micuț de cap. Din păcate, mușcătura a fost mortală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!