Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Ana Baniciu și Raluka încheie în forță seria concertelor de vară de la Mamaia

Published

on

concert mamaia

După un weekend legendar, marcat de ediția jubiliară a Festivalului de Muzică Ușoară, Mamaia invită turiștii și constănțenii să continue aventura muzicală, în cea mai titrată destinație de pe litoral. Ultimul din seria concertelor organizate, în această vară, de Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, va avea loc tot în piațeta Cazino, sâmbătă, 2 septembrie, începând cu ora 20:30. Ana Baniciu și Raluka, două dintre cele mai apreciate voci din România ultimilor ani, își vor reuni talentul într-un spectacol live, care va electriza publicul aflat în Mamaia, în primul sfârșit de săptămână al lunii septembrie.

Concertul promite o călătorie prin mai multe stiluri muzicale, de la pop, la dance și influențe balcanice și va oferi publicului amintirea unei seri de spectacol de păstrat în suflet, până anul viitor. Organizatorii își exprimă încrederea că evenimentul va fi unul la înălțime, așa cum vizitatorii stațiunii au fost obișnuiți pe tot parcursul sezonului, marcând încheierea unei veri turistice de succes pentru stațiunea Mamaia.

”După Festivalul de Muzică Ușoară și momentele magice trăite weekendul trecut, este un privilegiu să putem încheia sezonul cu alte două voci impresionante. Mamaia și-a reluat poziția pe harta evenimentelor muzicale de calitate și suntem mândri că am putut contribui la această reînviere culturală”, declară George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Concertul care va fi susținut de Ana Baniciu și Raluka, la sfârșitul acestei săptămâni, este al zecelea eveniment de acest tip organizat de OMD Mamaia-Constanța, în centrul stațiunii. Bibi, Lidia Buble, Alexia, Formația Azur, Anda Adam, Adda, What’s Up, Mălina Avasiloaie, Andreea Bănică, Misha, Elena Gheorghe, Iulia Dumitrache, Ionela Guzic, Connect-R, naistul Nicolae Voiculeț, Claudia Pătrășcanu, Marius Mihalache, Arabela Nicolau și Mihai Mărgineanu sunt artiștii care au urcat pe scenă, în fața mai multor mii de spectatori, reuniți la fiecare ediție.

Advertisement
palaz

Seria de evenimente cu intrare liberă, care au avut loc în Mamaia, în ultimele două luni, face parte din strategia de promovare a stațiunii, implementată de OMD Mamaia-Constanța. Astfel, organizația și-a propus pentru acest sezon atât să crească numărul turiștilor care aleg Mamaia ca destinație de vacanță, dar, mai ales, să asigure opțiuni variate de petrecere a timpului liber, pentru cei deja aflați deja pe litoral.

Deși concertul de sâmbăta aceasta este ultimul desfășurat în Piațeta Cazino, sezonul continuă la Mamaia. Vremea se anunță călduroasă, pe tot parcursul lunii septembrie, iar hotelierii sunt pregătiți să mențină standardele ridicate atât în ceea ce privește serviciile de cazare și masă, cât și oportunitățile de distracție.

Experiența live din acest weekend va fi disponibilă, din nou, și online, pe conturile oficiale OMD, de pe rețelele de socializare. Pentru mai multe informații și fotografii urmăriți paginile „Mamaia Constanța” de pe Facebook, Instagram, TikTok, Youtube și Linkedin.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions