Conecteaza-te cu noi

Actual

Anchetă administrativă la centrul de plasament ”Delfinul”!

Published

on

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a făcut în cursul zilei de astăzi un control la Centrul de Plasament “Delfinul” din localitatea Agigea. În urma controlului, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a dispus efectuarea unei anchete administrative. ”I-am solicitat domnului Petre Dinică, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, să ia de urgență măsurile care se impun astfel încât Centrul de Plasament Delfinul din localitatea Agigea să funcționeze la standarde optime iar copiii să se poată integra cu ușurință în societate. De asemenea, am solicitat la nivelul DGASPC efectuarea unei anchete administrative și constituirea unei comisii de disciplină care să analizeze modul în care conducerea Centrului de Plasament și personalul și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu sau dacă le-au îndeplinit defectuos”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța. “În cel mai scurt timp, aștept un raport al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța”, a mai adăugat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.  Amintim că Centrul de Plasament “Delfinul” din Agigea adăpostește 63 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions