Conecteaza-te cu noi

Politica

Andrei Gerea, despre demisia ALDE Peștera: “Vor avea mai mult timp pentru seminariile bahico-lingvistice ale Luminăției Sale”

Published

on

Astăzi, 12 ianuarie 2018, membrii Organizației Locale ALDE Peștera anunță demisia în bloc din cadrul formațiunii politice amintite, în semn de solidaritate cu acțiunea similară a primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Urmare a deciziei de susținere a fostului lor coleg de la Peștera, “Ordinea.ro” a solicitat un punct de vedere din partea președintelui interimar al ALDE Constanța, deputatul Andrei Gerea. Astfel, pentru ziarul nostru, șeful ALDE Constanța a declarat scurt:

“Vaai, era să-l uităm pe domnul Vrabie! Acel Grup nu poate fi numit… organizație. Cred că mai bine spunem că se declară… soliTari cu domnul Vrabie. Probabil că de acum înainte vor avea mai mult timp pentru a se dedica seminariilor bahico-lingvistice ale Luminăției Sale.”

Citiți și:

Advertisement

“Nea Gigi” de la Peștera, solidar cu Vrabie. Toată Organizația locală a demisionat din partid!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions