Politica Slide

“Nea Gigi” de la Peștera, solidar cu Vrabie. Toată Organizația locală a demisionat din partid!

feb. 12, 2018 Mihaela Tîrpan

Astăzi, 12 februarie (și nu ianuarie, așa cum a fost scris comunicatul de presă al ALDE Peștera…) 2018, membrii Organizației Locale ALDE Peștera anunță demisia în bloc din cadrul formațiunii politice amintite, în semn de solidaritate cu acțiunea similară a primarului municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

„Demisia noastră, în bloc, este consecinţa directă a dezinteresului pe care actuala conducere a partidului l-a manifestat faţă de adevăratele valori ale partidului, care chiar contează din punct de vedere politic. Din păcate, ALDE Constanța și-a pierdut identitatea, devenind brelocul oligarhiei PSD din județul nostru. Președintele teleportat de la București, domnul Dominic Gerea, cel care a obținut „performanța” de a ieși pe locul trei la alegerile locale desfășurate în anul 2016, în municipiul Pitești, cu 14%, adică 6857 voturi,  a uitat, în cazul în care a știut vreodată, că în viața politică votul este cel care contează. În momentul de față, prin jocuri obscure, ALDE Constanța a devenit doar un paravan pentru unii membri, care nu au simţul responsabilităţii, care nu văd și nu înţeleg ce se întâmplă pe scena politică a zilelor noastre.  Organizațiile locale nu mai au nici un cuvânt de spus, iar numirile clientelare în funcții publice și deciziile abuzive au devenit reguli de conducere, care se practică în acest așa numit partid, de fapt simplu accesoriu pesedist. Demisia noastră colectivă reprezintă, de fapt, efectul degringoladei care domnește acum în ALDE Constanța. Facem precizarea că în comuna Peștera, la alegerile parlamentare din anul 2016 partidul a obținut cel mai mare scor electoral din țară, respectiv 30%.”, declară președintele Organizației Locale ALDE Peștera, Gheorghe Răducan prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

Informăm asupra faptului că Gheorghe Răducanu, nea Gigi – așa cum îl știe toată lumea – este un apropiat al fostului primar din Peșterea, Valentin Vrabie. “Nea Gigi” este nimeni altul decât… veșnicul contracandidat al lui Vrabie la fotoliul de primar al comunei Peștera, același despre care actualul primar al municipiului Medgidia spunea că stă așezat pe scaunul de primar din Primăria Peștera la propriu.

Citiți și:

Vrabie și-a trimis demisia din ALDE prin… whats app

și:

Andrei Gerea, președintele ALDE Constanța: „Ne delimităm de atitudinea vulgară a lui Valentin Vrabie”

Scandalul a pornit de aici:

Înregistrări audio cu Valentin Vrabie, beat și pus pe înjurături și trivialități de cea mai joasă speță

 

 

Comments

comments