Conecteaza-te cu noi

Politica

Vrabie și-a trimis demisia din ALDE prin… whats app

Published

on

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia, și-a dat demisia din ALDE. Din data de 31 ianuarie a.c., Vrabie devenise simplu membru în ALDE, după ce conducerea centrală a partidului a decis să-l înlăture din funcția de vicepreședinte al Filialei Constanța a ALDE. Așa a decis Vrabie să plece din ALDE, iar modul în care a ales s-o facă este absolut interesant. Și-a trimis documentul semnat prin aplicația whats app!

“Domnul Vrabie a fost exclus din Biroul Politic Teritorial al ALDE pe data de 31 ianuarie, la propunerea conducerii centrale, motivele putând fi intuite de oricine, respectiv atitudinea dumnealui și evenimentele publice (inregistrarile în care primarul Medgidiei înjură și are un limbaj greu de reprodus în spațiul public n.r.) despre care presa a relatat luna trecută. Ei, după această excludere din conducerea ALDE, domnul Vrabie a vrut să cadă în picioare și nu a mai rămas simplu membru de partid, a trimis demisia pe grupul de whats app al ALDE. Este un document semnat, dar despre care vom putea lua act doar când vom deține originalul. Mai mult, acest document îl vom aduce în discuția conducerii partidului atunci când vom convoca ședința Biroului de conducere al filialei de la Constanța, probabil undeva șa sfârșitul săptămânii viitoare. Oricum, în document, din ce am putut citi eu, domnul Vrabie invocă motive personale”, a declaratClaudiu Ceti, secretarul general al ALDE Constanța pentru ziarul nostru.

citiți și:

Înregistrări audio cu Valentin Vrabie, beat și pus pe înjurături și trivialități de cea mai joasă speță

Advertisement

și:

ALDE are de spălat rufe cu Vrabie. Dar nu o face în public

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions