Conecteaza-te cu noi

Politica

Andrei Gerea, președintele ALDE Constanța: „Ne delimităm de atitudinea vulgară a lui Valentin Vrabie”

Published

on

Fostul vicepreședinte al ALDE Constanța Valentin Vrabie a adus grave prejudicii de imagine Alianței Liberalilor și Democraților, motiv pentru care, în data de 31 ianuarie a.c., a fost exclus din cadrul Biroului Politic Județean ALDE Constanța, ulterior acesta demisionând din partid, se arata intr-un comunicat al conducerii ALDE Constanta, document semnat de Andrei Gerea, presedintele interimat al ALDE Constanta.

Ce ii reproșează Gerea lui Vrabie?!

Ca președinte interimar al filialei ALDE Contanța dezaprob atitudinea avută de-a lungul timpului de către Valentin Vrabie, atât față de colegii din partid, cât și față de partenerii noștri de coaliție, din partea PSD, completează liderul ALDE.

Motivele care au dus la excluderea acestuia sunt următoarele:
– lipsa de implicare politică în proiectele ALDE Constanța;
– limbajul trivial și comportamentul de-a dreptul vulgar adoptat de acesta în nenumărate rânduri atât față de cetățeni, cât și față de colegii din partid.
ALDE se delimitează de aceste manifestări reprobabile ale lui Valentin Vrabie și vreau să subliniez, pe această cale, că suntem surprinși de motivele invocate de acesta în demisia anunțată public, față de cât de mult a lustruit clanța pe la ușile PSD, ori a altor partide, în perioada anterioară.
“Totodată, Alianța Liberalilor și Democraților rămâne un partener esențial al coaliției de guvernare, care urmărește prin toate acțiunile sale legitimarea unei bune guvernări prin proiectele pe care le realizează, atât la nivel central, cât și în teritoriu”, conchide Gerea.

Advertisement

Amintim că primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, și-a dat demisia din calitatea de membru al ALDE, după ce conducerea centrală a partidului l-a exclus din cadrul Biroului Politic Județean, respectiv din funcția de vicepreședinte al acestui for, în data de 31 ianuarie a.c.

Citiți și:

Vrabie și-a trimis demisia din ALDE prin… whats app

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions