Politica

Făgădău, pus la zid de constănțeni pentru mizeria din oraș și proiectele lăsate de izbeliște

feb. 06, 2018 Mihaela Tîrpan

Organizatorii NEVERSEA au anunțat, ieri, perioada desfășurării festivalului de pe una dintre plajele din municipiul Constanța. Pentru entuziasmul cu care a prezentat evenimentul muzical al anului, primarul Constanței, Decebal Făgădău, a fost pus la zid de constănțeni pe rețelele de socializare pentru obiectivele începute și nefinalizate, dar și pentru locurile lăsate în paragină. Astfel, constănțenii îi cer socoteală primarului Făgădău pentru felul cum arată Constanța, pentru lipsa unei săli polivalente, pentru nefinalizarea lucrărilor la parcul din imediata apropiere a sediului Primăriei municipiului Constanța, pentru situația în care a ajuns Cazinoul din Constanța – clădirea emblemă a Constanței -, Teatrul de vară, Casa cu Lei, dar și faptul că evenimentul blochează orașul și aduce bani DOAR pentru “buzunarele unora”.

Vă prezentăm doar câteva dintre acuzațiile pe care locuitorii Constanței i le aduc primarului Decebal Făgădău cititorii “Ordinea.ro”:

“Nu mai suport să-i vad mutra lui Fagadau”

“Acestui primar îi place cum arată Constanța cenușie ? În afară că își semnează ștatul de plată mai facă ceva util, Cazinoul, Casă de cultură teatrul, stadionul ,toate clădirile monument istoric are de când să le renoveze,de construit nu sunt în stare, măcar să renoveze aceste moșteniri lăsate de izbeliște , avem ce-l mai murdar oraș în continuă degradare!”

“Mai bine reamenajați Lacul Tăbăcăriei!!”

“A început construcția Sălii Polivalente și noi nu știm?”

“rusine terminati o data parcul de langa usa voastra ca dati in balarii si=au facut serii cuib….si gradina aia de vara faceti ceva util cu ea”

“Fagadaule, fă curat in orasul asta imputit si dupa aia tine-te de petreceri!”

“Bine ca au anuntat in ce perioada este. Sa plec din oras. Nu-mi doresc sa ma prinda aglomeratia din timpul meltenelii respective”.

“CASINOUL CIND SE REABILITEAZA ??????????????”

“Stadionul. teatrul de vara. Casa cu lei. Cazinoul si toate celelalte pe cand le reamenajati?”

Inca un rahat de eveniment care blocheaza orasul , cica aduce bani pt oras nu ca umple buzunarele unora.”

Citiți și:

Neversea, ediția 2018: peste 200 de artiști internaționali vor urca pe cele 7 scene amplasate pe o plajă din Constanța

Comments

comments