Connect with us

Actual

Angajări la ARSVOM Constanța. Vezi ce posturi sunt disponibile

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, 29 iunie, pe pagina oficială a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) au fost postate mai multe anunțuri de angajare.

Pentru Grupul de nave al ARSVOM sunt scoase la concurs următoarele posturi:

  • un post de Ofițer electrician Maritim,
  • un post de Electrician de bord
  • două posturi de Motorist
  • 7 posturi de Ofițer mecanic maritim
  • 8 posturi de Ofițer punte maritim
  • 4 posturi de Timonier maritim

De asemenea, sunt scoase la concurs și două posturi de Inginer specialist II pentru Compartimentul Achiziții.

Pentru funcțiile de Ofițer electrician Maritim și Electrician de bord, data limită de depunere a dosarelor este 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere se face până pe data de 14 iulie, iar a doua zi sunt afișate rezultatele selecției de dosare.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, la ora 12:00. Afișarea rezultatelor la proba scrisa are loc în aceeași zi. După ce se soluționează contestațiile, are loc proba practică, respectiv în data de 27 iulie, la ora 12:00. Pe data de 29 iulie, la ora 12.00, are loc proba Interviu. După depunerea și soluționarea contestațiilor, pe data de 31 iulie, la ora 17.00, se vor afișa rezultatele finale.

Pentru funcțiile de Inginer specialist II, data limită de depunere a dosarelor este în 13 iulie, la ora  16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se realizează până a doua zi, iar afișarea resultatelor selecției are loc pe data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, ora 12.00, iar cea practică se va desfășura pe data de 27 iulie, la ora 12.00. Pe data de 29 iulie, ora 12.00, se va desfășura proba de interviu, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Motorist, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar rezulatele selecției vor fi afișate în data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 23 iulie, ora 12:00., iar cea practică va avea loc în 27 iulie, ora 12.00.

Interviul se va desfășura în ziua de 29 iulie, ora 12:00, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer mecanic maritim, data limita de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere are loc până în 14 iulie, iar proba scrisă a examenului se va desfășura în ziua de 22 iulie, ora 9.00.

Proba practică va avea loc în ziua de 24 iulie, ora 9.00, iar interviul se va desfășura în data de 28 iulie, cu începere de la ora 9.00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer punte maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, după care vor avea loc depunerea și soluționarea contestațiilor.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 21 iulie, ora 9.00, cea practică în ziua de 23 iulie, iar ingterviul se va desfășura în data de 27 iulie, cu începere de la ora 9.00.  Pe data de 29 iulie, la ora 17.00 se vor afișa rezultate finale.

Pentru funcția de Timonie maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar proba scrisă va avea loc pe data de 21 iulie, ora 12.00. Proba practică se va desfășura în data de 23 iulie, ora 12.00, iar interviul va fi în ziua de 27 iulie, ora 12.00. Rezultatele finale se vor afișa în ziua de 29 iulie, ora 17:00.

În pdf-urile de mai jos, găsiți toate informațiile referitoare la documentele care trebuie depuse pentru înscriere.

 

ANUNT OF ELECTR ELECTRICIAN

ANUNT INGINER SP

ANUNT MOTORIST

ANUNT OF MECANIC

ANUNT OF PUNTE

ANUNT TIMONIER

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Cum vrea să lupte Primăria Limanu cu noul coronavirus. În Vama Veche, beach-barurile vor difuza muzica la volum redus

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Pentru a preîntâmpina transmiterea noului coronavirus, începând cu sfârşitul acestei săptămâni, la beach-barurile din Vama Veche este asigurată doar muzică ambientală. Decizia a fost luată în  urma unor discuții cu agenţii economici din zonă, potrivit Primăriei Limanu, transmite Agerpres.

“Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- CoV-2, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu şi vor asigura doar muzică ambientală. A fost o decizie unanimă şi s-a înţeles că în situaţii extreme este nevoie de unitate şi responsabilitate!”, notează Primăria Limanu.

Potrivit primarului Daniel Gheorghe Georgescu, scopul respectivei măsuri este de menţinere a stațiunii o destinaţie turistică sigură pentru sezonul estival 2020.

Sursa: digi24.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Evitaţi tragediile la scăldat! Iată ce recomandări face ISU Dobrogea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

De la începutul lunii iulie și până în prezent, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al  judeţului Constanţa au avut nu mai puţin de 16 de intervenţii pe plajele litoralului românesc pentru căutarea, salvarea și acordarea primului ajutor medical persoanelor ce au suferit accidente prin submersie (înec), din păcate soldate cu șase decese.

Pentru a evita evenimentele nedorite, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa recomandă tuturor cetățenilor, care aleg să iși petreacă timpul liber pe litoral, să respecte câteva reguli simple:

–  să frecventeze doar locurile special amenajate pentru înot şi scăldat;

– să respecte întotdeauna recomandările salvamarului/administratorului locului de agrement, mai ales semnificația steagurilor arborate la foișoarele salvamarilor;

– să evitate scăldatul în mare, lacuri, canale sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte,  curenţii foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci;

– nu realizaţi acte de teribilism prin plonjarea de pe stabilopozi, platforme, poduri sau alte elemente de construcţii;

– nu intraţi în apa rece înfierbântaţi, după ce aţi stat foarte mult timp la soare;

– nu lăsaţi niciodată copiii nesupravegheaţi în apă sau în proximitatea apei, nici măcar în piscinele achiziţionate special pentru cei mici;

– nu lăsaţi copiii să se joace în locuri unde există posibilitatea de a cădea în apă;

– urmăriţi continuu, comportamentul copiilor în apă: nu citiţi, nu vă jucaţi pe telefon în timp ce copiii sunt în apă şi nu vă întoarceţi nicio clipă cu spatele la aceştia.  Nu uitaţi că cei mici sunt imprevizibili: ei trebuie să se scalde numai sub controlul părinţilor sau altor persoane mature, chiar dacă ştiu să înoate;

– echipamentele speciale pentru siguranţa înotului (colac / vestă de salvare, aripioare gonflabile etc.) vor fi utilizate  de către copii, sub atenta supraveghere a unui adult.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

A ars o mașină în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, pompierii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Scandinavia.

La fața locului au intervenit pompierii din Punctul temporar Mamaia cu o autospecială de stingere. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, a ars un autoturism în proporție de 90%.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: