Connect with us

Actual

Angajări la ARSVOM Constanța. Vezi ce posturi sunt disponibile

Publicat

la

În cursul zilei de azi, 29 iunie, pe pagina oficială a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) au fost postate mai multe anunțuri de angajare.

Pentru Grupul de nave al ARSVOM sunt scoase la concurs următoarele posturi:

  • un post de Ofițer electrician Maritim,
  • un post de Electrician de bord
  • două posturi de Motorist
  • 7 posturi de Ofițer mecanic maritim
  • 8 posturi de Ofițer punte maritim
  • 4 posturi de Timonier maritim

De asemenea, sunt scoase la concurs și două posturi de Inginer specialist II pentru Compartimentul Achiziții.

Pentru funcțiile de Ofițer electrician Maritim și Electrician de bord, data limită de depunere a dosarelor este 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere se face până pe data de 14 iulie, iar a doua zi sunt afișate rezultatele selecției de dosare.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, la ora 12:00. Afișarea rezultatelor la proba scrisa are loc în aceeași zi. După ce se soluționează contestațiile, are loc proba practică, respectiv în data de 27 iulie, la ora 12:00. Pe data de 29 iulie, la ora 12.00, are loc proba Interviu. După depunerea și soluționarea contestațiilor, pe data de 31 iulie, la ora 17.00, se vor afișa rezultatele finale.

Pentru funcțiile de Inginer specialist II, data limită de depunere a dosarelor este în 13 iulie, la ora  16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se realizează până a doua zi, iar afișarea resultatelor selecției are loc pe data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, ora 12.00, iar cea practică se va desfășura pe data de 27 iulie, la ora 12.00. Pe data de 29 iulie, ora 12.00, se va desfășura proba de interviu, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Motorist, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar rezulatele selecției vor fi afișate în data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 23 iulie, ora 12:00., iar cea practică va avea loc în 27 iulie, ora 12.00.

Interviul se va desfășura în ziua de 29 iulie, ora 12:00, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer mecanic maritim, data limita de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere are loc până în 14 iulie, iar proba scrisă a examenului se va desfășura în ziua de 22 iulie, ora 9.00.

Proba practică va avea loc în ziua de 24 iulie, ora 9.00, iar interviul se va desfășura în data de 28 iulie, cu începere de la ora 9.00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer punte maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, după care vor avea loc depunerea și soluționarea contestațiilor.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 21 iulie, ora 9.00, cea practică în ziua de 23 iulie, iar ingterviul se va desfășura în data de 27 iulie, cu începere de la ora 9.00.  Pe data de 29 iulie, la ora 17.00 se vor afișa rezultate finale.

Pentru funcția de Timonie maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar proba scrisă va avea loc pe data de 21 iulie, ora 12.00. Proba practică se va desfășura în data de 23 iulie, ora 12.00, iar interviul va fi în ziua de 27 iulie, ora 12.00. Rezultatele finale se vor afișa în ziua de 29 iulie, ora 17:00.

În pdf-urile de mai jos, găsiți toate informațiile referitoare la documentele care trebuie depuse pentru înscriere.

 

ANUNT OF ELECTR ELECTRICIAN

ANUNT INGINER SP

ANUNT MOTORIST

ANUNT OF MECANIC

ANUNT OF PUNTE

ANUNT TIMONIER

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Grav accident rutier în județul Tulcea. Un bărbat a ajuns la spital

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 7.15, în județul Tulcea a avut loc un accidebt rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Pompierii ISU Delta Tulcea au fost solicitați să intervină pe Drumul Județean 229, în apropierea localității Iulia.

La fața locului s-au deplasat de urgență 3 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de descarcerare, precum și o ambulanță SAJ.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Cei doi bărbați, conștienți, cooperanți și neîncarcerați, în vârstă de 39 și 57 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SAJ, însă doar cel mai în vârstă a fost preluat și transportat la spital.

”Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriei unuia dintre autoturisme și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.”, a precizat Nicolae Botezatu, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Masca de protecție, OBLIGATORIE în tot județul Constanța – document

Publicat

la data de

Scris de

În cadrul CJSU, ședință desfășurată duminică, 24 octombrie a.c., a fost votată hotărârea nr. 152. Aceasta prevede ca, indiferent de rata de incidență cumulată la 14 zile, CLSU ale U.A.T.-urilor din județul Constanța, să adopte hotărâri pentru dispunerea măsurilor de prevenire a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectând prevederile HG nr. 1090/2021, modificată prin HG nr. 1130/2021.

Concret, în tot județul Constanța, până la o nouă decizie a CJSU, masca de protecție devine obligatorie în spațiile publice închise, în mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spațiile publice deschise, oriunde se formează aglomerări de persoane.

Totodată, CLSU al U.A.T. Agigea va respecta prevederile Ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență nr. 7884/22.10.2021 privind instituirea carantinei zonale.

Măsurile se aplică începând cu data de 25.10.2021, ora 00.00, pe perioada stării de alertă, până la adoptarea unor dispoziții contrare.

Iată documentul:

Download (PDF, Unknown)

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Bărbat prins băut la volan în Lumina

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, un bărbat din comuna Lumina a fost prins beat la volan. Transportat la spital, acesta a refuzat să i se preleveze mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 1.30, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22, în localitatea Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În această cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: