Connect with us

Actual

Angajări la ARSVOM Constanța. Vezi ce posturi sunt disponibile

Publicat

la

În cursul zilei de azi, 29 iunie, pe pagina oficială a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) au fost postate mai multe anunțuri de angajare.

Pentru Grupul de nave al ARSVOM sunt scoase la concurs următoarele posturi:

  • un post de Ofițer electrician Maritim,
  • un post de Electrician de bord
  • două posturi de Motorist
  • 7 posturi de Ofițer mecanic maritim
  • 8 posturi de Ofițer punte maritim
  • 4 posturi de Timonier maritim

De asemenea, sunt scoase la concurs și două posturi de Inginer specialist II pentru Compartimentul Achiziții.

Pentru funcțiile de Ofițer electrician Maritim și Electrician de bord, data limită de depunere a dosarelor este 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere se face până pe data de 14 iulie, iar a doua zi sunt afișate rezultatele selecției de dosare.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, la ora 12:00. Afișarea rezultatelor la proba scrisa are loc în aceeași zi. După ce se soluționează contestațiile, are loc proba practică, respectiv în data de 27 iulie, la ora 12:00. Pe data de 29 iulie, la ora 12.00, are loc proba Interviu. După depunerea și soluționarea contestațiilor, pe data de 31 iulie, la ora 17.00, se vor afișa rezultatele finale.

Pentru funcțiile de Inginer specialist II, data limită de depunere a dosarelor este în 13 iulie, la ora  16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se realizează până a doua zi, iar afișarea resultatelor selecției are loc pe data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă va avea loc pe data de 23 iulie, ora 12.00, iar cea practică se va desfășura pe data de 27 iulie, la ora 12.00. Pe data de 29 iulie, ora 12.00, se va desfășura proba de interviu, iar rezultatele finale vor fi afișate pe data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Motorist, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar rezulatele selecției vor fi afișate în data de 15 iulie, ora 17.00.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 23 iulie, ora 12:00., iar cea practică va avea loc în 27 iulie, ora 12.00.

Interviul se va desfășura în ziua de 29 iulie, ora 12:00, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 31 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer mecanic maritim, data limita de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00. Selecția dosarelor de înscriere are loc până în 14 iulie, iar proba scrisă a examenului se va desfășura în ziua de 22 iulie, ora 9.00.

Proba practică va avea loc în ziua de 24 iulie, ora 9.00, iar interviul se va desfășura în data de 28 iulie, cu începere de la ora 9.00. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 30 iulie, ora 17.00.

Pentru funcția de Ofițer punte maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16.00. Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, după care vor avea loc depunerea și soluționarea contestațiilor.

Proba scrisă se va desfășura în ziua de 21 iulie, ora 9.00, cea practică în ziua de 23 iulie, iar ingterviul se va desfășura în data de 27 iulie, cu începere de la ora 9.00.  Pe data de 29 iulie, la ora 17.00 se vor afișa rezultate finale.

Pentru funcția de Timonie maritim, data limită de depunere a dosarelor este tot 13 iulie, ora 16:00.

Selecția dosarelor de înscriere se va face până în ziua de 14 iulie, iar proba scrisă va avea loc pe data de 21 iulie, ora 12.00. Proba practică se va desfășura în data de 23 iulie, ora 12.00, iar interviul va fi în ziua de 27 iulie, ora 12.00. Rezultatele finale se vor afișa în ziua de 29 iulie, ora 17:00.

În pdf-urile de mai jos, găsiți toate informațiile referitoare la documentele care trebuie depuse pentru înscriere.

 

ANUNT OF ELECTR ELECTRICIAN

ANUNT INGINER SP

ANUNT MOTORIST

ANUNT OF MECANIC

ANUNT OF PUNTE

ANUNT TIMONIER

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța. Tentativă de suicid a unei femei cu probleme psihice. Pacienta a fost transportată spital

Publicat

la data de

Scris de

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, astăzi, pe strada Vârful cu Dor din Constanța. În imobil s-a pătruns în prezenta poliției,  persoana a fost imobilizată și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța SAJ. Persoana în cauză a fost imobilizată și va fi transportată la UPU cu ambulanța SAJ.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Restricții de trafic în Zona Peninsulară

Publicat

la data de

Scris de

Sărbătoarea creștină „Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon” va fi marcată prin evenimente religioase care se vor desfășura în perioada 26-27 iulie. Astăzi, începând cu ora 18:30, va avea loc o procesiune religioasă cu moaştele Sfântului Pantelimon şi ale Sfinţilor Epictet şi Astion în zona centrală a orașului. Pe durata procesiunii, traficul rutier va fi îngreunat. Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, strada Mircea cel Bătrân, Biserica Greacă(popas de rugăciune), strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, strada Constantin Brătescu, Biserica Adormirea Maicii Domnului I(popas de rugăciune),  strada Mihai Viteazu, strada Traian, cu deplasarea spre Piața Ovidiu, Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Mâine, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, urmată de o procesiune cu sfintele moaște în jurul lăcașului de cult.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată marți, 27 iulie, în intervalul orar 07:00-13:00, după cum urmează:

– strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;

– strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

CRIMĂ la Tortoman. Un bărbat, acuzat că și-a OMORÂT soția

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 4.50, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

„Menționăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliției. La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.„, spun polițiștii.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: