Connect with us

Actual

Angajata unei primării şi iubitul ei, prinşi în timp ce furau băuturi alcoolice dintr-un hipermarket din Constanța

Published

on

Angajata unei administrații publice locale din România a fost prinsă furând, împreună cu iubitul ei, băuturi alcoolice dintr-un hipermarket din Constanța.

Femeia, angajată a unei primării din Câmpina, județul Prahova, a fost condamnată la 1 an și 2 luni de închisoare cu suspendare, în timp ce concubinul său a primit un an și 6 luni de închisoare cu executare.

Se pare că cei doi s-au dus la un hipermarket din Constanța, unde au pus în cărucioare nu mai puțin de 7 sticle de băuturi alcoolice, în valoare de peste 1.400 lei.

În cele din urmă, prejudiciul a fost recuperat, pentru că cei doi au fost prinși la ieșire.

Advertisement

Cum au procedat cei doi? Potrivit jurnaliștilor antena3.ro, cei doi au luat sticlele de pe raft și le-au pus în cărucior, după care bărbatul s-a ocupat de scoaterea elementelor de siguranță. Apoi au îndesat sticlele sub hainele bărbatului sau în geanta femeii.

Atunci când au vrut însă să iasă, au fost surprinși de echipa de pază. Tocmai de aceea, dosarul lor a ajuns în fața instanței și iată că au venit și aceste condamnări. Decizia însă, nu este definitivă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement