Connect with us

Energie&Mediu

ANRE: Producătorii, obligați să raporteze energia produsă anul trecut

Published

on

Producătorii de energie electrică au obligația raportării declaraţiilor pentru anul 2017, referitoare la cantitatea totală de energie electrică produsă, transmite Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei.

În conformitate cu prevederile art. 9 din cadrul Regulamentului de etichetare a energiei electrice (Regulament), aprobat prin Ordinul preşedintelui ANRE nr. 61/2016, producătorii de energie electrică au obligaţia să transmită la ANRE, până la data de 15 martie 2018, declaraţii referitoare la cantitatea totală de energie electrică produsă în anul 2017, întocmite cu respectarea formatului din anexa nr. 3 a Regulamentului, potrivit unui anunț publicat de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei. Aceeași sursă informează asupra faptului că netransmiterea datelor constituie contravenţie şi se sancţionează conform prevederilor legale în vigoare, se precizează în anunț.

sursa foto: economica.net

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!