Connect with us

Politica

Antonela Tode, noul lider al Organizației Femeilor Liberale din Eforie

Published

on

Consilierul local liberal Antonela Tode este, începând de vineri, 18 mai a.c., noul președinte al Organizației Femeilor Liberale Eforie.

La ședința de organizare a alegerilor au participat peste 40 de femei liberale, alături de secretarul regional al OFL și președinte al Organizației municipale a OFL Constanța, Adriana Câmpeanu, și de primarul orașului Eforie și vicepreședinte al Filialei PNL Constanța, Robert Șerban.

OFL Constanța se află în plin proces de reconstrucție a organizațiilor locale. Am văzut în teritoriu că femeile, indiferent de domeniul de activitate, sunt dornice să contribuie la politica Partidului Național Liberal și le mulțumesc celor care au ales să se implice, să facă acest pas. Avem energie, suntem puternice, muncitoare și avem inițiativă. Prin dăruire și atitudine, sunt convinsă că toate dorințele și speranțele noastre politice pot deveni realitate”, a declarat secretarul regional al OFL, Adriana Câmpeanu.

Noul președinte al OFL Eforie are 39 de ani, este de profesie economist și a devenit membru al Partidului Național Liberal în anul 2002. (comunicat de presă PNL Constanța)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!