Connect with us

Stiri

Antrenează-te pentru Beach Run 2016!

Avatar

Publicat

la

Sâmbătă, 10 septembrie, se va desfăşura a II-a ediţie a crosului de seară ,,Beach Run”, un eveniment parte din TriChallenge, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est şi Balcani. Crosul Beach Run se desfăşoară pe o distanţă de 4 kilometri, pe promenada şi plaja din Mamaia. Dacă nu v-aţi înscris încă, o puteţi face şi la faţa locului, în limita locurilor disponibile. Startul se va da la ora 17:30. Iată care este programul competiţiei:

Vineri, 9 septembrie

14:00 – 22:00 – predarea kiturilor de concurs – City Park Mall Constanţa

Sâmbătă, 10 septembrie

12:00 – 17:00 – predarea kiturilor de concurs în cortul special amenajat din parcarea Hotelului Rex

17:15 – şedinţa tehnică şi încălzirea

17:30 START – parcarea hotelului Rex

18:15 Festivitate de premiere TriKids Challenge, TriChallenge şi Beach Run – scena amenajată în parcul din faţa parcării Hotelului Rex

Vor fi acordate 18 premii constând în cupe, diplome şi produse sportive de la partenerii evenimentului pentru locurile 1, 2 şi 3 aferente următoarelor categorii:

  • masculin 14-17 ani;
  • masculin 18-34 ani;
  • masculin 35+ ani;
  • feminin 14-17 ani;
  • feminin 18-34 ani;
  • feminin 35+ ani.

Traseul porneşte de pe promenadă, din zona parcării Hotelului Rex, către telegondolă, va fi marcat şi de-a lungul lui vor fi plasaţi voluntari care vor dirija competitorii.

harta-alergare-768x512

Competiţia este deschisă oricărei persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 60 de ani. Fiecare participant validat va primi un kit de competiţie, care constă în:

  • tricou tehnic personalizat Beach Run;
  • număr de participare;
  • cip de cronometrare;
  • medalie finisher.

Pentru acestă competiţie va fi folosit un sistem electronic de cronometrare cu cipuri de unică folosinţă. Cronometrarea se va face la secundă. În cazul în care doi concurenţi ajung în acelaşi timp la finish, unul va primi locul X, iar celălat locul X+1 în mod aleator.

Clasamentul va fi alcătuit pe baza timpului brut, diferenţa dintre momentul startului oficial şi trecerea liniei de sosire.

În timpul alergării, fiecare participant trebuie să respecte regulile elementare de fairplay. Orice tentativă de agăţare/intimidare a adversarilor va fi pedepsită cu secunde de penalitate (între 10 şi 80 secunde), sau cu eliminare din competiţie.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: